Strukton Immersion Projects

Strukton Immersion Projects is dé expert in afzinktechnologie voor de (inter)nationale markt van afzinktunnelprojecten en voor maritieme constructies. We zijn gedreven afzinkexperts die gegarandeerd goed werk leveren met duurzame impact.

Onze ambitie
Onze ambitie is in complexe afzinktunnelprojecten en maritieme constructies de risico’s voor onze opdrachtgevers tot een minimum te beperken. Daarvoor zijn we bereid verantwoordelijkheid te nemen. En houden we rekening met de belangen van overheden, bouwers, de bouwomgeving, projectlogistiek en de maatschappelijke impact van ons werk.

Ons team van een mix van ervaren en jonge specialisten beschikt over de kennis, data en ervaring die nodig is om te komen tot innovatieve oplossingen voor elke uitdaging. Daarbij bieden wij dan ook een 360º perspectief op risicobeheersing, waarbij we rekening houden met alle stakeholders. Door het continue transparant informeren van alle betrokkenen kunnen wij harde garanties geven.

Scope
Het ontwerp en de engineering van de tijdelijke en permanente constructies, het opstellen van plannen, planningen en scenario’s ten aanzien van het afzinkproces worden uitgevoerd door onze afzinkspecialisten. Risico analyse van de gehele afzink operatie is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding en engijneering voor opdrijven, transport en afzinken. Waar nodig worden model testen uitgevoerd om te bepalen welke krachten door golven op het tunnel element worden uitgeoefend, bijvoorbeeld. Onze specialisten geven de nodige aanbevelingen ten aanzien van de ontwikkeling van alternatieve oplossingen. De complete afzink operatie (OTAO®) wordt uitgevoerd door ons zeer gespecialiseerd personeel. We streven naar inventiviteit en effectiviteit. Samen. Resulterend in kwaliteit.

OTAO® een geregistreerd trademark van Strukton Groep NV sinds 1995, is de afkorting van Opdrijven, Transporteren, Afzinken, Onderstromen.

Quote icon Failure is not an option. Quote icon

Een van de meest risicovolle momenten in de tunnelbouw is wanneer de tunnelelementen worden afgezonken. Falen is geen optie, omdat de potentiële (economische) schade bij vertraging te groot is. We beschikken over een beproefd netwerk aan experts met specialistische kennis en bewezen trackrecord. Daarmee behoort Strukton Immersion Projects tot de absolute top in deze markt.

Monitoring & positionering samen met Geocon
Samen met ons zusterbedrijf Geocon, dat gespecialiseerd is in monitoring en positionering, werken wij in de beginfase van afzinktunnelprojecten samen. Met hun expertise op afzinkmaatvoering en systeemintegratie voor hoog nauwkeurige afzinktoleranties dragen wij bij aan een zo economisch mogelijk proces.

Neem contact op

Peter van Westendorp

Directeur Strukton Immersion Projects


+31 (0)6 53 73 13 44Lees meer over Strukton Immersion Projects

Artikel

Vacature: Junior Tekenaar

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Tekenaar

Artikel

Vacature: Junior Ontwerper

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Ontwerper

Artikel

Strukton Immersion Projects steunt SailWise met financiële bijdrage

Lees meer
Lees meer over Strukton Immersion Projects steunt SailWise met financiële bijdrage

Pagina

Onze projecten

Lees meer
Lees meer over Onze projecten

Pagina

Innovatieve oplossingen

Lees meer
Lees meer over Innovatieve oplossingen

Pagina

Veiligheid en kwaliteit

Lees meer
Lees meer over Veiligheid en kwaliteit

Project

1915 Canakkale Bridge Project

Lees meer
Lees meer over 1915 Canakkale Bridge Project

Project

Blyth Offshore Wind Demonstrator

Lees meer
Lees meer over Blyth Offshore Wind Demonstrator

Project

Inflatable Barrier Monaco

Lees meer
Lees meer over Inflatable Barrier Monaco