Bekijk alle artikelen

Vacature: Junior Tekenaar

Als Junior Tekenaar heb je een enorm afwisselende baan, geen enkel project en werklocatie is hetzelfde. Je werkt aan een tender, ondersteunt het uitvoeringsteam, bent verantwoordelijk voor je eigen stukje scope en bent actief betrokken bij het transport en afzinken van o.a. tunnelelementen, caissons etc. Je krijgt de kans om op alle gebieden ervaring op te doen, jezelf te ontwikkelen en te groeien in ons team.

Dit is jouw bedrijf

Strukton Immersion Projects is een zelfstandig bedrijf binnen Strukton Groep. Binnen de civiele branche is Strukton Immersion Projects een unieke speler, wij zien de hele wereld als speelveld voor uitdagende projecten waarin wij het verschil kunnen maken. Wij zijn de marktleider op het gebied van afzinken van o.a. tunnels, caissons en drijvende windmolenfundaties. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van complexe monitoring- en positioneringsprojecten binnen de civiele infrastructuur.

Strukton Immersion Projects is een organisatie die volop in ontwikkeling is en zich ontwikkeld in een breder werkgebied met als basis een zeer professionele bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open, oog voor elkaar en met een sterke focus op duurzame inzetbaarheid en zekerheid voor de lange termijn.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  • Vaste baan met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris per 4 weken.
  • Collectieve regelingen zoals pensioen, ziektekostenverzekering, korting bij een aantal sportscholen.
  • 43 vakantiedagen per jaar.
  • Flexibel en hybride werken.
  • Fulltime dienstverband (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar.
  • Auto van de zaak.

Dit verwachten wij van jou

Als tekenaar opereer je binnen een ervaren projectteam en ben je proactief. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur zijn veiligheid, kwaliteit en uitvoerbaarheid essentiële begrippen. Je beschikt over relevante technische kennis en goede communicatieve vaardigheden. Werkervaring met Autocad en Revit software is een pré. Als teamspeler ben je assertief en heb je een sterke drive om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast het tekenwerk bieden wij jou ook de kans in de werkvoorbereiding taken op te pakken, zoals het schrijven van werkplannen, inclusief bijbehorend tekenwerk voor bijvoorbeeld faseringsplaatjes en het controleren van constructiewerk wat op basis van jouw eigen tekeningen wordt uitgevoerd.

Verder beschik je over:

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de civiele techniek met constructieve afstudeerrichting op HBO-niveau.
  • Ca. 2 jaar werkervaring in de rol van tekenaar (stage-ervaring mag je meetellen).
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Spreek- en schrijfvaardigheid van de Engelse taal op voldoende/goed niveau. Vaardigheid in de Duitse taal is een pré.

"Failure is not an option"

Peter van Westendorp

Directeur Strukton Immersion Projects


+31 (0)6 53 73 13 44

Solliciteren

Ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een passie voor uitdagende werkzaamheden? Vind je het leuk om in teamverband aan gave projecten in binnen- en buitenland te werken? Dan ben jij bij Strukton Immersion Projects aan het juiste adres! Solliciteer vandaag nog en wordt onderdeel van ons team dat altijd streeft naar succes!

Je kunt solliciteren door je CV of LinkedIn profiel te sturen naar Diana Kransse (diana.kransse-bos@strukton.com).

Tip: bij Strukton Immersion Projects kun je je hart ophalen met vele gave projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van onze projecten? Check dan onze website en volg ons op LinkedIn!

Artikel

Vacature: Junior Ontwerper

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Ontwerper

Artikel

Stage bij Strukton Immersion Projects: de expert in afzinktechnologie!

Lees meer
Lees meer over Stage bij Strukton Immersion Projects: de expert in afzinktechnologie!
Onze artikelen

Project

1915 Canakkale Bridge Project

Lees meer
Lees meer over 1915 Canakkale Bridge Project

Project

Blyth Offshore Wind Demonstrator

Lees meer
Lees meer over Blyth Offshore Wind Demonstrator

Project

Inflatable Barrier Monaco

Lees meer
Lees meer over Inflatable Barrier Monaco
Onze artikelen