Bekijk alle artikelen

Strukton Immersion Projects steunt SailWise met financiële bijdrage

Loosdrecht – We hebben het genoegen gehad om onze bijdrage samen met Dave Long te mogen aanbieden aan niemand minder dan Renske Rietbergen, de directeur van Sailwise. Onze ontmoeting vond plaats op een schilderachtige steiger ergens in Loosdrecht, waar we samen genoten van het zachte zomerzonnetje en ons avontuur begon.

Sailwise, een organisatie die onze harten heeft veroverd, maakt watersporten mogelijk voor mensen met een beperking. Het betekent dat iedereen kan genieten van het plezier en de vrijheid van het water, ongeacht hun beperkingen. Hun unieke aanpak brengt deelnemers en vrijwilligers samen, waarbij grenzen vervagen en er een warme, inclusieve sfeer heerst. Alles draait om samenwerking, plezier en onbegrensde mogelijkheden!

Het prachtige eiland “Robinson Crusoe,” dat als thuishaven dient, verwelkomde ons met open armen. Het onderkomen voor 30 personen, onlangs gerenoveerd, straalde een huiselijk gevoel uit dat meteen een gevoel van saamhorigheid opwekte. Maar waar was iedereen? We kwamen er al snel achter dat alle deelnemers op het water waren, zich overgevend aan de verschillende watersportactiviteiten.

Van zeilen tot kanoën en van kingsize SUP’en tot varen met een motorbootje, iedereen genoot van zijn of haar favoriete bezigheid. Sailwise voorziet in slimme aanpassingen aan de boten, zodat elke deelnemer de vrijheid heeft om op eigen kracht te genieten van de activiteiten. Eenvoudige oplossingen met grootse gevolgen!

De gezellige drukte die ontstond zodra de deelnemers terugkeerden, was een lust voor het oog. Gelach, samen opruimen en anderen die zich stortten op het bereiden van het avondeten (een smakelijke nasi stond op het menu) – alles verliep moeiteloos en ontspannen. Niets hoefde, niets stond vast, en iedereen kreeg de ruimte om te ontspannen en te genieten.

Onze ontmoeting met Sailwise heeft ons diep geraakt. De passie en inzet van Renske en haar team zijn bewonderenswaardig. En het was nog specialer om te beseffen dat een van onze eigen teamleden, Dave Long, als vrijwilliger een waardevolle bijdrage levert aan dit fantastische werk.

Met een warm gevoel en een cheque als symbolische steun aan Sailwise, nemen we afscheid van deze inspirerende oase van watersport. We wensen alle deelnemers en vrijwilligers een voortzetting van hun geweldige vakantie-ervaring en hopen dat Sailwise nog vele harten zal veroveren met hun inclusieve en liefdevolle aanpak.

Over Sailwise: Sailwise is een organisatie die watersport toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Hun missie is om iedereen de kans te geven te genieten van watersportactiviteiten en samen een onvergetelijke tijd op het water door te brengen. Door aanpassingen aan boten en een warme, inclusieve sfeer te creëren, hebben ze al talloze harten veroverd en mensen met een beperking de mogelijkheid gegeven om te stralen op het water.

Over Strukton Immersion Projects: Bij Strukton Immersion Projects geloven we in het ondersteunen van waardevolle initiatieven die een positieve impact hebben op mensen en de samenleving. Met trots steunen we Sailwise en willen we bijdragen aan het vergroten van geluk en plezier voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of beperkingen.

Meer nieuws

Artikel

Vacature: Junior Tekenaar

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Tekenaar

Artikel

Vacature: Junior Ontwerper

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Ontwerper

Artikel

Stage bij Strukton Immersion Projects: de expert in afzinktechnologie!

Lees meer
Lees meer over Stage bij Strukton Immersion Projects: de expert in afzinktechnologie!