Bekijk alle artikelen

Stage bij Strukton Immersion Projects: de expert in afzinktechnologie!

Strukton Immersion Projects is de expert in afzinktechnologie voor de (inter)nationale markt van afzinkprojecten en voor maritieme constructies. Ons team bestaat uit een mix van ervaren en jonge specialisten en beschikt over de kennis, data en ervaring die nodig is om te komen tot innovatieve oplossingen voor elke uitdaging. Ook de stagiair maakt deel uit van dit team, je wordt dan ook volledig geïntrigeerd en zal  alle vlakken het proces meemaken. Een unieke kans om dit bijzonder vak van dichtbij te kunnen mee maken.

Ligt je ambitie en interesse meer bij Survey en Monitoring dan hebben we daar ook  wij mogelijkheden toe. Geocon is onderdeel van Strukton Immersion Projecten is de specialist voor betrouwbare metingen, monitoring en data visualisatie. Ook hier kan je geïntegreerd in het team op interessante en uitdagende monitoring projecten meelopen

In de aanloop naar een  afzinkoperatie wordt er veel specifiek equipment gemobiliseerd, opgebouwd, samengesteld en de procedures met alle betrokkenen minutieus doorgelopen, zodanig dat de afzinkoperaties veilig en succesvol verlopen. Jij zal tijdens je stage onderdeel zijn van dit interessante en unieke proces. We bepalen samen waar je aan de slag gaat, en welke werkzaamheden het best aansluiten met je doelstellingen en leerdoelen. Zo zorgen we dat je stage een geslaagde en leerzame ervaring zal zijn, waar je later nog met veel plezier aan terug zal denken.

Wat bieden wij:

  • Werken aan unieke projecten (Oosterweeltunnel Antwerpen, Maasdeltatunnel Rotterdam, diverse tenders)
  • Standplaats Hoofdkantoor Utrecht
  • Werkzaamheden deels op project locatie.
  • Uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor het oppakken van verschillende werkzaamheden
  • Stagevergoeding (circa EUR 500,= Bruto per 4 weken obv 40-urige werkweek) conform stageregeling bouw en infra 2022-2023

Wat verwachten wij van onze stagiair:

  • Enthousiast en leergierig.
  • Teamspeler
  • Beheerst Office 365
  • Is bezig met een HBO of WO-opleiding Civiele Techniek
  • In bezit van Rijbewijs is een pré

Peter van Westendorp

Directeur Strukton Immersion Projects


+31 (0)6 53 73 13 44

Solliciteer nu!

Wil jij ook deel uitmaken van deze teamprestatie en heb jij een nieuwsgierige en hands-on mentaliteit? De start- en einddatum kan in overleg. Solliciteer dan voor deze functie en kom bij ons werken en voeg deze ervaring toe aan je CV.

Stuur je sollicitatie direct op

Artikel

Vacature: Junior Tekenaar

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Tekenaar

Artikel

Vacature: Junior Ontwerper

Lees meer
Lees meer over Vacature: Junior Ontwerper

Artikel

Strukton Immersion Projects steunt SailWise met financiële bijdrage

Lees meer
Lees meer over Strukton Immersion Projects steunt SailWise met financiële bijdrage
Onze artikelen