Monitoring en positionering

We zijn gespecialiseerd in het toeleveren van positiegegevens tijdens complexe positioneringsoperaties, in het bijzonder tijdens het afzinken van constructies.

Ons zusterbedrijf GEOCON B.V is gespecialiseerd in diverse maatvoeringssystemen en heeft de expertise om de complete afzinkmaatvoering en systeem integratie voor hoog nauwkeurige afzinktoleranties. Aan het begin van een afzink tunnel project stellen wij een vroege betrokkenheid en coördinatie tussen constructie ontwerp en afzink ontwerp, omdat dit zeer veel economische voordelen kan opleveren.

Met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van landmeten, positiebepaling en maatvoering is Geocon een begrip in de wereld. Geocon is gespecialiseerd in het toeleveren van positiegegevens tijdens complexe positioneringsoperaties, in het bijzonder tijdens het afzinken van constructies. Geocon behoort mondiaal tot de topspelers in deze markt.

Het ondersteunen van een risicovolle plaatsingsoperatie onder water betekent volgens ons meer dan alleen het presenteren van getallen. Denk hierbij aan:

  • Voor elk project een meetsysteem op maat.
  • Afzinken met of zonder meetmast- en/of toegangsschacht.
  • Live visualiseren van alle benodigde afzinkparameters, zoals lierkrachten, vijzeldrukken, ballastwaterniveau’s, positie, diepte en camerabeelden.
  • Op afstand besturen van pompen en actuatoren van het ballastsysteem en besturing van hydraulische systemen met behulp van solenoids.
  • Tijdens het onderstromen monitoren we debieten, drukken en dichtheid en maken we gebruik van de langdurige zettingsmonitoring die tot oplevering van ruwbouw actief is.
  • Na het afzinken monitoren van zettingen [handmatig of automatisch], vijzeldrukken, voegmetingen en luchtkwaliteit.

Neem contact op

Peter van Westendorp

Directeur Strukton Immersion Projects


+31 (0)6 53 73 13 44

Wil jij met ons samenwerken?

Kunnen wij jou assisteren bij een mooi project of heb je interesse in een functie bij ons? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op!

Onze contactpersonen